En härlig massage inför helgens jobbpass

God förmiddag

Idag och imorgon är jag ledig men sen ska jag jobba hela helgen så nu försöker jag att ladda batterierna så man är påfylld med energi. Därför har jag också bokat en massage i Ljusdal imorgon så att jag verkligen får härlig avkoppling och så innan det blir några långa arbetspass i helgen. De flesta av mina vänner är lediga och ska hitta på en massa saker i och med att det är midsommar, men det gör mig inte så mycket att jobba. Där emot är det skönt med ett par lediga dagar först och att göra en massage för att rå om mig själv.

Jag är inte så noga med att fira högtider utan tänker att de på jobbet som har barn hellre ska få vara lediga så kan jag jobba istället. Den dagen jag har egen familj och barn så kommer det säkert kännas annorlunda och då kommer jag säkert vilja vara ledig, men just nu ställer jag gärna upp och tar arbetspass för de som vill vara lediga för deras barns skull. Då kanske jag har kollegor som ställer upp för mig den dagen jag vill vara ledig. Man får ju ställa upp för varandra och inte för att låta negativ men det regnar ganska ofta på midsommar ändå, så då kan jag lika gärna jobba.

Dessutom är det helgersättning och det brukar ju alltid kännas bra när lönen kommer så då tackar man sig själv att man tog de extra jobbpassen. Jag ska ändå se till att ha lite gott att äta och självklart blir det jordgubbar och glass ändå, det är en tradition man gärna håller fast vid ändå. Hoppas ni har något roligt att se fram emot eller att ni som jag trivs ganska bra även ifall man ska jobba. Må så gott!