Min läkare är imponerad över mina fina fötter

God morgon på er alla kära läsare som även idag kommer hit för att få läsa mina inlägg. Det kommer att bli ett inlägg så här på morgonkulan om ett fotvårdföretag dit jag går för att få medicinsk fotvård i Uppsala. 

Är det här med medicinsk fotvård i Uppsala någonting som skulle kunna vara något för dig? Som många av er redan vet, i alla fall ni som följer mig på bloggen, så har jag psoriasis som har satt sig särskilt på fotsulorna. Jag måste därför få sådana här behandlingar inom medicinsk fotvård i Uppsala på ett företag som heter Åriket Medicinsk Fotvård AB. Jag har stora problem med mina fötter av och till då min sjukdom, psoriasisen, går i skov och när jag för första gången gick på medicinsk fotvård så blev jag omedelbart förbättrad. Det är knappt att man tror att det är sant och även min hudläkare konstaterade att denna fotvård hade god effekt. Åriket Medicinsk Fotvård AB är en lättillgänglig mottagning och behöver du tips och råd om du hur på bästa sätt tar hand om dina fötter eller om du behöver fotvård, eller medicinsk fotvård i Uppsala, så tycker jag att du ska höra av dig till Åriket Medicinsk Fotvård AB. Hon som driver det här företaget är utbildad undersköterska och är diplomerad medicinsk fotvårdare med utbildning ifrån det välkända Axelssons Gymnastiska Institut. Alla som går dit kommer att få en heltäckande behandling med alltifrån fotbad till undersökningen och själva behandlingen. Om ni vill veta mer om Åriket Medicinsk Fotvård AB kan ni gå in på deras hemsida och ni kan också boka tid direkt därifrån.