Första gången för fillers

Hejsan på er alla fina följare

Senare den här veckan som har jag bokat en tid på en salong här i Borlänge för att göra fillers. Det finns säkert de som tycker en massa om det, men jag har velat göra det länge så nu ska det bli av. Jag ska göra lite fillers i läpparna för att jag önskar att de är lite mer fylliga. Jag tycker att det kan bli superfint om man inte gör för mycket och alla får ju göra det de tycker känns bäst för sig. Det var en vän till mig som nyligen gjort det på den här salongen och blev jättenöjd så då blev jag ännu mer bestämd att jag också ville.

Man ska ju gå till någon som är utbildad och certifierad så att man vet att de kan och är duktiga och sen är det bättre att ta lite åt gången och känna sig för vad man själv trivs bäst med. Sen får man ju alltid boka en konsultation i samband med första besöket för en sådan behandling och då kan injektionssköterskan komma med tips och råd och man själv får säga vad man har för mål och vision med behandlingen. Jag tycker det är bra och positivt att det finns sådana här möjligheter ifall man kanske har komplex eller känner sig osäker på vissa saker hos sig själv.

Självklart sitter inte all självkänsla i utseendet men man vill liksom må bra och känna sig nöjd med både utsidan och insidan. Jag lägger mycket tid och fokus på mitt inre mående och så också, jag mediterar och tar långa skogspromenader och gör till och med olika övningar framför spegeln som är bra för att förbättra sin självkänsla. Jag har verkligen kommit så långt med mig själv och därför känns det bara bra nu att göra fillers som jag velat länge. Må så gott och ta hand om er!