Ringa efter städservice

Goddag bloggen! Jag är hemma i Nacka och hälsar på min mamma lite, hon har skadat sig i benet så hon behöver lite assistans nu. I dagsläget hoppar hon runt på kryckor och doktorn trodde att det skulle förbli så i några veckor innan hon klarar sig utan. Jag försöker vara här så ofta som möjligt men det är en bit emellan oss, därför har jag bestämt mig för att anlita städservice åt henne eftersom att hon inte kan städa och jag vill inte komma hit för att städa utan snarare för att spendera tid med henne. Så städservice känns som en bra lösning, hon klarar av att laga mat själv och annars finns det många restauranger i närheten som har hemkörning så det löser sig. Idag är det dock jag som lagar maten och det blir en krämig pasta med kyckling och pesto som står på menyn. Då kommer hon dessutom få några matlådor som hon kan värma i mikron när hon blir hungrig. Det är väldigt tråkigt att se sin mamma så hjälplös, jag vet att det bara är tillfälligt men det är ändå ganska jobbigt. Hon har alltid varit den som har tagit hand om mig och nu är det helt plötsligt ombytta roller, det är man inte riktigt van vid om man säger så. Jag förstod inte riktigt vad det var för fel med benet men jag förstod det någonstans som att det var hälsenan som slitits av och om jag inte minns helt fel så är det en lång läkningstid som på något sätt inte går att skynda på. Mamma är också en person som gillar när det händer saker och ting, hon blir otroligt rastlös av att sitta stilla. Därför är det nog lite extra jobbigt för henne att inte kunna hitta på så mycket. Nu måste jag avsluta här och ringa efter städservice!