Dränering av huset

Hejsan på er

Den kommande perioden kommer våran tomt runt huset bli lite rörig för vi ska nämligen göra ny dränering på huset. Vi hittade en firma som tar uppdrag kring hela Skåne och som kunde göra dränering för oss innan både deras och våran semester. Det är ju ganska skönt för då behöver man inte vara hemma och se oredan och höra oväsendet av en mullrande grävmaskin utan kan vara på jobbet medan de arbetar där. Sen blir det klart lagom till vi är lediga och då kan vi i lugn och ro iordningställa allt igen. De lägger ju igen det de grävt upp men det blir ju att man får lägga om gräs och planteringar eller plattor eller vad man har runt. Det är lite olika beroende på vilken sida av huset.

I övrigt på semestern ska vi vara en hel del hemma men även åka och spendera tid med vänner och familj på olika håll. Dock bor de flesta här omkring i Skåne så det är mest här vi kommer hålla oss. Vi hoppas på en fin sommar med mycket sol, bad och glass i stora lass. Jag har lovat mig själv att ha färre måsten den här semestern och mer tid för att ta dagarna som de kommer. Det är både för min egen skull och för familjens skull. Det viktigaste är ju att vi får tid med varandra, inte att vi flänger runt överallt eller checkar av en massa på en att göra-lista. Litegrann vill man ju passa på att göra såklart, men man kan ha ambitionen att det blir en bättre balans än vad det brukar vara.

Hoppas ni har något roligt och mysigt att se fram emot men att ni ger er mycket tid för återhämtning också. Ta hand om er!