Hempermanenten förstörde håret

Hej på er alla. Nu ska jag meddela er att jag förstörde hela frisyren genom att köpa en hempermanent inne på ICA Maxi. Så är det när snålheten bedrar visheten, tyckte inte att jag ville lägga hundralappar på att permanenta mig när jag kunde köpa en hempermanent för en hundralapp. Tyvärr så blev resultatet hemskt, det såg ut som stålull i håret. Det slutade med ett besök hos en frisör i Visby som räddade håret. Det blev till att klippa det axellånga håret i en kort frisyr för det var det enda som kunde göras, tyvärr. I ett helt år hade jag sparat håret och låtit det växa ut, nu är det bara att acceptera det jag inte kan förändra och så har jag i alla fall lärt mig att aldrig mer att jag kommer att permanenta mig hemma. Jag är så tacksam över att jag kunde få en tid på direkten till denna frisör i Visby. Det här är en frisör som jag nu vill tipsa er om. Jag har tänkt att jag fortsätter att gå till Salong Engla för jag kände med en gång när jag kom dit att hon som klippte mig verkligen visste vad hon gjorde, och hon har även sagt att hon kommer att klippa topparna när jag ska låta håret växa ut, för annars kan håret bli risigt om man inte gör det. Jag vill avråda er från att begå samma misstag som jag så permanenta er aldrig hemma utan om ni ska göra det så gå då till en frisör. Bor ni här på Gotland så kan ni alltid gå till just denna frisör på Gotland. Det ar allt vad jag hade att säga er för tillfället, ha en bra dag så här i solen och värmen.