VVS och renovering i gäststugan

God morgon kära ni

Vi har en liten gäststuga på tomten som vi tänkt renovera och även dra VVS till för det finns inte idag. Tanken är att bygga ett litet badrum med toalett och handfat så nu har vi fått tag på en behörig firma i Karlshamn som kan det här med VVS. Sen ska vi även fräscha till interiören med nya tapeter och nytt golv.

Det är toppen att ha en gäststuga men sen vi flyttat hit har vi knappt använt den, men det kommer ju bli roligare att låta gäster bo där när den är fin och fixad. Eftersom gäststugan ligger så nära bostadshuset och brunnen så sa installatörerna att det kommer gå ganska så lätt att dra rören och ledningarna dit ut så det var ju bra.

Resten av renoveringen kommer vi att fixa själva eftersom vi tycker det är roligt att fixa och dona och känner att vi är ganska bra också. Men just det där med rör och sånt ska man ju ha proffs till. El finns i stugan så det är bra men vi ska även ta dit en elektriker som kan se över att elen är säker så det ska jag också leta upp någon firma i Karlshamn som kan komma hit och titta på.

När rör och el är fixat så kan vi sätta igång med det vi ska göra. Just nu är det liksom bara ett enda rum i stugan men därför ska vi ta en bit av det och bygga in en liten toalett så att gästerna inte måste ta sig in till huset om de måste besöka toaletten mitt i natten eller så. Det känns roligt med det här projektet och jag ser fram emot att få bjuda in de första gästerna i slutet av sommaren när det förväntas vara klart. Ha nu en fin dag!