Idag ska vi kolla på konstverk

Tjenare bloggen! Jag har i många veckor nu lovat min käre vän att jag ska följa med och kolla på konst i Nacka, men det har liksom aldrig blivit av. Idag har jag dock en helt ledig eftermiddag och lika så hon, därför ska vi idag gå och kika på lite konst. Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, det här ligger väldigt långt ifrån mina intressen. Samtidigt så är jag en öppen person som kan finna intresse i det mesta, så det här kan nog mycket väl bli spännande. Jag undrar lite om vi ska gå på någon utställning eller om vi ska gå till en butik, det vore ju lite häftigt om man kunde köpa något konstverk. Å andra sidan så kanske det är mer intressant att kolla på målningar från någon mer känd person. Jag kommer gå dit utan några som helst förväntningar för att bilda en så rättvis bild av konst som möjligt, det brukar definitivt bli bäst då. Innan vi drar iväg till Nacka så har jag dock ett krav och det är att vi måste äta någonting, jag har inte käkat sedan frukost och börjar bli rejält hungrig. Det är bara en tidsfråga innan min kompis knackar på dörren så jag ska nog kunna hålla ut lite till utan mat. Vädret idag är helt fantastiskt, det nästan för varmt för att sitta på balkongen så därför sitter jag nu i soffan med nerdragna persienner för att hålla solen borta. Det slog mig innan att jag inte har ett enda konstverk eller tavla i mitt hem, väggarna är helt tomma och det är något som jag kanske borde ändra på. Idag har jag i så fall förutsättningarna för att göra en ändring, sätta lite tavlor på väggarna kanske inte vore helt tokigt. Vi får se hur det blir med den biten.