Bli medlem

Att bli medlem i Matematiksällskapet är gratis: det är bara att fylla i formuläret!

Föreningen är öppen för alla som stödjer Matematiksällskapet syfte: att främja utvecklingen hos matematikintresserade barn genom att anordna sociala evenemang.

Om du vill bli bli involverad i någon av våra aktiviteter, kontakta oss på matematiksallskapet@gmail.com.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

21 Responsesso far.

 1. Tobias Englund skriver:

  Kul!
  Jag är gärna med och städjer verksamheten på något sätt! 🙂
  /Tobias

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej Tobias!
   Vad trevligt att du vill vara med och stödja Matematiksällskapet! Vi håller sidan uppdaterad med våra verksamheter, och om du ser något specifikt du vill hjälpa till med, skicka gärna ett mejl. Just nu letar vi sponsorer till Mattekollo 2015 samt söker en kassör till Matematiksällskapet. Och, så klart, klicka gärna på länken här ovanför för att bli medlem!

   //Johanna

 2. Kersti Simm skriver:

  Jag är lärare i MA/no, eng åk 1-6 och läser nu till speciallärare i matematik. Tycker matteklubben i Uppsala och andra initiativ är jättespännande. Vill kunna bidra på nåt sätt och följa matteaktiviteter.

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej Kersti!
   Vad trevligt att du tycker om matte du också! Klicka gärna på länken ovanför för att fylla i medlemsformulöret så håller vi dig uppdaterad på allt som händer. Just nu arbetar vi för fullt med att hitta sponsorer till Mattekollo 2015 och försöker hitta en kassör till Matematiksällskapet. Om du kommer på något specifikt du vill hjälpa till med får du gärna mejla oss, på matematiksallskapet@gmail.com

   //Johanna

 3. Peter Steffner skriver:

  Utmärkt trevligt initiativ!

 4. Ulf Eklund skriver:

  Kul idé. Skicka gärna information om vad ni gör. Bor i Trosa.

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej Ulf!
   vad roligt att höra från fler som också tycker om matte! För att bli medlem och få information om vad Matematiksällskapet gör får du gärna klicka på länken i texten ovanför och fylla i medlemsformuläret.

   –Johanna

 5. Julia Mysliwiec skriver:

  En ung mattetjej, som hoppas att det finns problem på gymnasienivå också.

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej Julia!
   Vad roligt att höra från fler som gillar matte! Just nu är vi väldigt nystartade och arbetar med att få ingång Mattekollo 2015 till att börja med, men vi hoppas att vi ska kunna köra igång fler aktiviteter för fler åldrar efter det. Ju fler som involverar sig, desto mer aktiviteter kan vi hålla i! Om du klickar på länken ovan och blir medlem kommer du att få information om alla våra aktiviteter.

   –Johanna

 6. Irrelevant skriver:

  Vore riktigt bra om det hade gått att få ordning på någon webbaserat klassrum, där vi postar problem och lösningar. Där man kan diskutera problem, bevis och lösningar.

  Om det hade gått att få ihop något riktigt i Göteborg vore det också helt otroligt.

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej!
   VIlken jättebra idé! Vi har nu fått upp ett forum som finns lännkat i menyn. Där finns möjlighet att diskutera roliga matteproblem och arrangera möten meed andra matteintresserade. Det verkar finnas ett visst intresse i Göteborg 🙂

   -Johanna

 7. V.V skriver:

  Hej allihopa! Räknar också gymnasiematte och hade varit kul att få igång något. Blev medlem för ett tag sedan 🙂

  (Bor i Göteborg)

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej!
   Vi har nu fått upp ett forum där man kan diskutera att träffa andra matteintresserade och roliga matteproblem. Det finns länkat i menyn 🙂 Vad roligt att det finns så många matteintresserade!

   -Johanna

 8. Eva skriver:

  Hej!
  Våra två killar, 10 och 12 år, tycker om matte. Tyvärr uppskattar inte skolan alltid att de ligger så långt före sina klasskamrater så vi hoppas hitta något roligt matteforum för dem så att de inte tappar sitt intresse. Vi bor också i Göteborg.

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej!
   Vi hoppas att kunna få igång fler aktiviteter till nästa år, i fler delar av Sverige. Det verkar finnas ett visst intresse i Göteborg 🙂 Vi har just fått igång ett forum kopplat till den här sidan (länkat i menyn) där man bland annat kan försöka hitta anda matteintresserade i samma område.

   -Johanna

 9. […] Du kan bli medlem i Matematiksällskapet redan nu på http://www.matematiksallskapet.se/bli-medlem/ […]

 10. Göteborg skriver:

  Nu vet jag inte hur aktiviteten ser ut här just nu, men finns det någon här med ett intresse att bedriva något i Göteborg?

  Kanske ett veckomöte där vi jobbar tillsammas genom ett visst material, går igenom lösningar och helt enkelt diskuterar. Typ att vi för varje vecka väljer ett kapitel från en PDF, eller att vi har en grupp som börjar med en bok som vi sedan tillsammans jobbar igenom under en viss tid. Detta borde väl vara genomförbart om vi bara är ett par stycken, behöver ju inte vara en större grupp – 4-5 personer samt en duktigare matematiker (dokotrand eller på masternivå). Om vi löser det är det ju bara en lokal som saknas, och det borde inte vara helt omöjligt, grupprum i bibliotek fungerar ju utmärkt!

  • Johanna Strömberg skriver:

   Hej! Det låter som en jättebra idé! Vi ska ta en titt på hur det skulle kunna fungera, och skicka ut ett mejl till medlemmar i Göterborgsområdet.

   Mvh Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *